top of page
  • Instagram
  • Facebook

Om oss

Med sin helt spesielle atmosfære og sitt eminente kjøkken er dette en vakker, smakfull og unik ramme for relasjonsbygging og viktige anledninger.

Vår historie

Året 1635 er første gang man hører om Brusveen Gård. Mustadslekten kjøpte gården 200 år senere for å få bruksrettighetene til vannkraften fra Hunnselva i forbindelse med etablering av «Brusveen Spiger og Staaltraadfabrik», i dag O. Mustad & Søn AS. Uten at man vet det helt sikkert regner man med at hovedbygningen først i 1841 sto nybygd og klar til innflytting. Brusveen Gård, som i dag eies av Mustad AS, er så godt som uforandret. Opprinnelig ble det bygget i Empirestil, men har gjennomgått eksteriørmessige forandringer, og fremstår i dag som en behersket Sveitserstil - alt vedlikehold gjøres med pietetisk hånd.

"Det er en STOR opplevelse å være gjest på Brusveen gård."

"Fineste og beste stedet for alle slags feiringer"

Kontakt oss

For booking ta kontakt med Reidun Madsen

E-post

+47 97 09 45 34

Telefon

Gårdens kjøkken

På gårdens kjøkken lages maten fra bunnen av. Vi har fokus på tradisjonsrik og smakfull mat med gode råvarer hvor dere selv kan være med på å sette sammen retter, koldtbord eller tapas til deres arrangement.

Brusveen Gård kan ta i mot 30 gjester til lunsj/middag, og inntil 50 gjester for mottagelser med enklere servering.

Vi tilbyr overnatting for gjester i historiske omgivelser for inntil 12 personer.

Mustad Næringspark

Mustad Næringspark er et eget eiendomsselskap som drifter Mustadparken, Støperiet, Aamodt og Brusveen Gård.

10 personer jobber i Mustad Næringspark og Reidun Madsen, bestyrerinne på Brusveen Gård, er en av dem. For mer info gå inn på mustadnaeringspark.no

bottom of page